DVD + Подарък Полет с Парапланер

 Безмотоните полети осигуряват 100% незабравимо преживяване. Това е най-близкият до природата начин на летене и усещането да се рееш в небето носен единствено от въздушните потоци е несравнимо. От страна на пасажера се изисква минимално усилие - затичване и/или няколко крачки при излитането и кацането. За останалото ще се погрижи пилотът, а ако условията го позволяват може и да поуправлявате.

 Подаръчният пакет включва:
1. DVD диск
 с авторски фотографии и видео, които ще Ви въведат в света на ултралеката авиация и ще ви запознаят с различните видове летателни апарати, за да направите избора си по-лесно.
2. Подарък ваучер за безмоторен полет с парапланер с валидност една година от датата на закупуване на подаръчния пакет.

Дългият срок на валидност Ви дава възможност да направите този чудесен подарък за Коледа, а да се ползва през лятото. Изборът кога и къде да лети прави ползвателят!

 Осигурени са:
1. Необходимата летателна екипировка и пилот-инструктор, който ще управлява.
2. Инструкции на място преди излитането.
3. Полет с продължителност около 20 мин.

 Към този пакет можете да добавите още:
1. Видеозаснемане на полета
 - С видеокамера ще се заснеме вашият полет и в последствие кадрите ще бъдат обработени и монтирани професионално с музикален фон и надписи. За да покажете на приятелите как се забавлявате - 50лв.
2. Луксозен фотоалбум съдържащ повече от 200 въздушни фотографии, запечатали красотата на България. Чудесно допълнение и оригинален подарък за ценители на фотографското изкуство с цена в книжарниците - 59лв. Нашето предложение - 35лв.

 Къде се изпълняват полетите , както и график по места и дати можете да видите на бутон „Къде се провежда“

Забележка: Цената на пакета е за един и в нея не влизат транспортни разходи. До мястото за излитане пасажерът трябва да дойде за собствена сметка.

 Как се ползва ваучера можете да видите на бутон "Условия за ползване"

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

DVD + Подарък Полет с Парапланер

DVD + Подарък Полет с Парапланер

ДА ПОЛЕТИМ СВОБОДНИ КАТО ПТИЦИТЕ...

Напишете Вашето ревю

Как става ползването на ваучера-подарък?

- Прочетете и се запознайте с информацията на гърба на ваучера, която ще Ви помогне в използването му.
- За да разберете къде и кога се лети разгледайте програмата на бутон "Къде се провежда".
- Изберете място и дата. Резервация за полет се прави от понеделник до сряда за предстоящия уикенд или една седмица преди желаната дата за полетите, които се изпълняват всеки ден.
- Обадете ни се, за да направите резервация за полет, като продиктувате серийния номер на ваучера.
- Полетите са зависими от метеорологичните условия, затова обадете се преди да тръгнете, за да ви уверим, че времето е подходящо и не чакайте последния момент, за да не пропуснете срока на валидност на ваучера.
- Носете добро настроение, топли дрехи (според сезона) и спортни обувки пристягащи глезена. Ако носите личен фотоапарат погрижете се да бъде добре осигурен, за да не може да изпадне.
- Елате на уговореното място в уговореното време.
- И полетете :)


Общи условия за използване на ваучер-подарък към луксозен подаръчен пакет, издаден от Оператора.

1. Със закупуването на подаръчен пакет включващ този ваучер Вие приемате и се задължавате да спазвате Общите условия публикувани на сайта на Оператора www.iznenadai.com
2. Притежателят на ваучера поема задължението да го съхранява до момента на неговата реализация или изтичане на валидността му, тъй като той ще бъде поискан преди изпълнението на услугата.
3. Върху лицевата страна на ваучерът-подарък е отбелязан неговият уникален сериен номер и срока на валидност, в който може да се ползва услугата, за която е предназначен. След изтичане на този срок, ваучерът губи своята валидност и Притежателят му не може да предявява никакви претенции към Оператора.
4. Преди изпълнение на услугата от ваучера Ползвателят му трябва да попълни и подпише декларация за освобождаване от отговорност.
5. Операторът има право да добавя, премахва или заменя услуги включени във ваучера-подарък.
6. С оглед на БЕЗОПАСНОСТ екипът има право да прекрати изпълнението на услугата, ако прецени, че условията са неподходящи и има риск.
7. Като условие за ползване на издаден от Оператора ваучер, Вие декларирате, че няма да ги използвате за каквато и да е дейност забранена от закона.
8. Операторът има правото да променя настоящите ОУ, след като публикува съобщение за измененията им на www.iznenadai.com

Благодарим Ви, че избрахте нас! Очакваме Ви!

БЕЗМОТОРНИ ПОЛЕТИ С ПАРАПЛАНЕР

Високи и открити планински склонове и места с лесен достъп са подходящи за провеждането на този тип полети. Най-популярно и благоприятно място в страната е Балкана в района на гр.Сопот. Други места на които се извършват полети са: Сливенският балкан, Шуменското плато, Варна и морската градина на град Бургас. Полетите са зависими от метеорологичните условия.

Безмоторни полети с парапланер в района на гр. Сопот се организират всеки уикенд от началото на април до края на ноември. За полети в останалите райони може да се обърнете с въпрос към нас на тел. 0889 399 970.