Приключенски уикенд с езда за двама

Подарете незабравими моменти на едни от най-красивите места в страната. Потопете се в спокойствието на природата и забравете за натовареното и динамично ежедневие. Подарете ваучер за "Уикенд приключение с езда за двама" с валидност шест месеца от датата на закупуване.

Предлагаме Ви следните варианти:

Уикенд в района на Деветашко плато - 210лв. – става и за начинаещи в ездата.
Изкарайте приятно в луксозна и уютна къща за гости в района на Деветашкото плато. Подарете си два дни сред природа и гостоприемни хора, които ще ви заредят с енергия. В района можете да посетите Деветашка пещера, невероятно красивите Крушунски водопади, да се разхладите във вировете на р.Осъм или да си направите пикник край яз.Пустията или яз.Крамолин. И най-важното – подгответе се да опознаете света на конете с уроци по езда за начинаещи с инструктор. Намерете време и за слънчева баня на прекрасния открит басейн или се отдайте на релакс в сауната.

- Ден първи - През свободното време, след настаняването, посетителите имат възможността да видят на живо красотата на Крушунските водопади или Деветашката пещера. След приятната разходка идва време и за едночасов урок по езда с инструктор. Следва време за отдих и нощувка.
- Ден втори – След вкусната домашно приготвена закуска, се провежда затвърждаващ уменията урок по езда. Следва езда на корд или в корал. По желание и по преценка на  инструктора ездата на корд, може да бъде заменена от кратък поход свободна езда.

Уикенд в Еленския балкан
- 240лв. – не е за напълно начинаещи в ездата.
Чудесна възможност да се избяга от шумното и натоварено градско ежедневие. Ако се чувствате добре на гърба на кон, обичате лагерния огън и нощуването на открито в компанията на приятелски настоени хора, то това е точно като за Вас.

-Първи ден
 – Ранна закуска и приготовления за похода, първа среща с конете. Следва преход до Христовски водопад, като маршрута минава през местност Руховска копка. При водопада ни очаква обедна почивка под галещите лъчи на слънцето. Преходът продължава до село Нийчовци (подножието на връх Острец), където на подходящо място се построява палатков лагер. Храната се приготвя под игривите пламъчета на запаления огън. Вечерта продължава с танци, игри и песни.
- Втори ден
- Закуска и прибиране на палатковия лагер. Преход до река Бързица (местност Синия вир) - време за почивка, обяд и слънчеви бани. Преходът продължава до Марянски манастир с кратка почивка и разглеждане на манастира. Завръщане в базата в гр.Елена.
*Забележка:
Цената включва кон, екипировка за езда, средства за защита и хранителни продукти.

Уикенд езда до хижа Персенк - 300лв. – става и за начинаещи в ездата.
Очаква Ви вълнуващо приключение с поход на кон сред дивата природа на Орфей-Родопа планина. Опознайте и се насладете на красотата на конната езда сред величествените и дивни поля и гори.

- Първи ден - Пристигане в конната база и подготовка и приготовления за похода – до 10:00ч. Следва езда през местностите Баш Мандра, Лилковско плато, Лопатарева чешма до хижа Персенк. Отдих и нощувка в хижата.
- Втори ден - Тръгване от хижа Персенк. Езда по горски и стари римски пътища. Използване на различен маршрут при завръщането в конната база .
*Забележка: В цената не е включена храна, а максимално тегло на ездач не бива да надвишава 90 кг.

Трябва да знаете още:

- Обявените цени са за двама. До избраната конна база трябва да дойдете за собствена сметка.
- За ездата е препоръчително да обуете удобен мек панталон и спортни обувки, които нямат отворени куки по тях.
- Метеорологичните условия повлияват пряко конната езда.
 

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

Приключенски уикенд с езда за двама

Приключенски уикенд с езда за двама

Споделете Приключенски Уикенд с Езда с Любимия Човек!

Напишете Вашето ревю