ПОХОДИ С КОНЕ

Подарете вълнуваща почивка сред природата. Интересен и полезен за правилната стойка и здравето подарък, носещ положителна енергия и отмора за духа. Преживяване изпълнено с емоция и удоволствие от контакта с коня. Подарете ваучер за "ПОХОД НА КОН" с валидност шест месеца от датата на закупуване.

В услугата са включени задължително:

- Учебен кон подготвен за езда.
- Квалифициран инструктор-водач по конна езда.
- Поход на кон по предварително  определен  маршрут.

Предлагаме ви следните маршрути:

Витоша и околностите
– 2 часа - 49 лв. - подходящ и за начинаещи.
Маршрутът може да включи  посещения на Драгалевси манастир, Симеоновски езера,  местност "Пенсионерски рай",  местност "Жива вода" и други по избор. Ако групата надвишава 3-ма в делнични дни има възможност за организиране на пикник.


Витоша и околностите – 4-5 часа – 69 лв. - подходящ за напреднали.
Маршрутът може да включи посещения на Симеоновски езера, местност "Пенсионерски рай", Бистрица,  ски писта "Лалето" и други по избор.


Витоша и околностите – цял ден - 99 лв. - подходящ за напреднали.
Посещения на  Бояна, Княжево конна база "Нова звезда", Горна баня хижа" Бонсови поляни", Суходол ферма за фазани и обратно.


Район  Деветашко плато – цял ден - 130 лв.- подходящ за напреднали.
В маршрутът може да бъде включена  езда до Деветашка пещера с организиране на пикник и разглеждане на пещерата, езда до Крушунските водопади с напитка и закуска на хижа Маарата, река Осъм и къпане с конете във вировете на реката, яз.Пустията, пропаста Гарваница, яз.Крамолин с организиране на пикник-обяд край язовира, прекосяване на хълмист терен, зелени гори и тучни ливади. (услугата е валидна при минимум трима ездачи и се изпълнява от април до септември)


Родопски район – 2 часа. - 49 лв. Базата е на 25км. от Пловдив –подходящ и за начинаещи.
Маршрутът може да включва  езда до Студенец, Малинов връх, местности Малка Преспа (ски писта), Баш Мандра, Кулата, Бяла вода и други по избор. Преход през най-живописните места на Родопа планина, гледки с неповторим колорит и красота.


Родопски район – цял ден + родопски обяд - 95 лв. – подходящ и за начинаещи.
В зависимост от уменията Ви в конната езда, Вашия опитен водач ще определи подходящия маршрут. Езда по стари римски пътища и из живописни райони на Родопския балкан са вълнуващи възможности. Ще опитате и традиционната родопска храна - качамак, пататник, сладка салата и други. Не пропускайте да вземете фотоапарата с Вас!


Еленски балкан – цял ден + закуска и обяд - 99 лв. - подходящ за напреднали.
Закуска и приготовления  за похода. Маршрутът минава през село Нийчовци, Руховска копка до Христовски водопад. Обедна почивка под слънчевите лъчи при водопада. Отпочинали тръгваме на преход до Марянски манастир и там правим кратка почивка за разглеждане. Завръщане в конната база. (в цената са включени кон, екипировка за езда, средства за защита и храна).

Трябва да знаете още:
- Обявените цени са за един без включени транспортни разходи. До избраната конна база ползвателят на ваучера трябва да дойде за собствена сметка.
- Метереологичните условия повлияват пряко конната езда.

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

ПОХОДИ С КОНЕ

ПОХОДИ С КОНЕ

Подарък за всички, които обичат природата и общуването с конете!

Напишете Вашето ревю