DVD диск + Подарък полет с паратрайк

Летенето е нещо, което всеки трябва да опита поне веднъж в живота. То ще ви даде усещане за свобода, което никъде другаде не може да изпитате. Удоволствието да се рееш високо в небето е уникално. Полетът с паратрайк може да бъде както спокойна разходка, така и екстремно изживяване. От вас не се изискват специални умения или предварителна подготовка. Само желание и добро настроение. Настанете се удобно в седалката, а за останалото ще се погрижи вашият личен пилoт.

Подаръчният пакет включва:
1. DVD диск
 с авторски фотографии и видео, които ще Ви въведат в света на ултралеката авиация и ще ви запознаят с различните видове летателни апарати, за да направите избора си по-лесно.
2.Подарък ваучер за полет с паратрайк с валидност една година от датата на закупуване на подаръчния пакет.

Дългият срок на валидност Ви дава възможност да направите този чудесен подарък за Коледа, а да се ползва през лятото. Изборът кога и къде да лети прави ползвателят!

Осигурени са:
1. Необходимата летателна екипировка и пилот-инструктор, който ще управлява.
2. Инструкции на място преди излитането.
3. Полет с продължителност около 20 мин.

 Към този пакет можете да добавите още:
1. Видео заснемане на полета - с видеокамера ще се заснеме вашият полет и в последствие кадрите ще бъдат обработени и монтирани професионално с музикален фон и надписи. За да покажете на приятелите как се забавлявате - 50лв.
2. Луксозен фотоалбум съдържащ повече от 200 въздушни фотографии, запечатали красотата на България. Чудесно допълнение и оригинален подарък за ценители на фотографското изкуство с цена в книжарниците - 59лв. Нашето предложение - 35лв.

Къде се изпълняват полетите, както и график по места и дати можете да видите на бутон „Къде се провежда“.

Забележка: Цената на пакета е за един и в нея не влизат транспортни разходи. До мястото за излитане пасажерът трябва да дойде за собствена сметка.

Как се ползва ваучера можете да видите на бутон "Условия за ползване".

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

DVD диск + Подарък полет с паратрайк

DVD диск + Подарък полет с паратрайк

Оригинален подарък. Уникален и лесен начин да осъществите мечта.

Напишете Вашето ревю