DVD + Подарък полет с Делтапланер

Летенето с мото делтапланер е приключение, което всеки може да опита. Полетът дава невероятната възможност да се насладите изцяло на невероятните гледки и на усещането от летенето. Красивите пейзажи, които ще се разкрият пред очите Ви, може да превърнете в спомен с личния си фотоапарат. За Вашия спокоен и релаксиращ полет  ще се погрижат едни от най-опитните пилoти в страната.

Подаръчният пакет включва:
1. DVD диск
с авторски фотографии, които ще Ви въведат в света на ултралеката авиация и ще ви запознаят с различните видове летателни апарати.
2. Подарък ваучер за полет с делтапланер с валидност една година от датата на закупуване на подаръчния пакет. Този срок на валидност Ви предоставя възможност да изненадате с чудесен подарък за Коледа, който да се ползва през летните месеци. Изборът кога да лети прави ползвателят!

Осигурени са:
- Необходимата летателна екипировка и опитен пилот-инструктор, който ще управлява.
- Инструкции на място преди излитането, както и по време на полета.
- Полет с продължителност около 20 мин.

Към този пакет може да добавите още:
1. Видеозаснемане на полета
- с видеокамера ще се заснеме вашият полет и впоследствие кадрите ще бъдат обработени и монтирани професионално с музикален фон и надписи. . За да покажете на приятелите как се забавлявате - 50лв.
2. Луксозен фотоалбум съдържащ повече от 200 въздушни фотографии, запечатали красотата на България. Чудесно допълнение и оригинален подарък за ценители на фотографското изкуство с цена в книжарниците - 59лв. Нашето предложение - 35лв.

Къде се изпълняват полетите, както и график по места и дати можете да видите на бутон „Къде се провежда“.

Забележка: Цената на пакета е за един и в нея не влизат транспортни разходи. До мястото за излитане пасажерът трябва да дойде за собствена сметка.

Как става всичко можете да видите на бутон "Условия за ползване".

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

DVD + Подарък полет с Делтапланер

DVD + Подарък полет с Делтапланер

Ако не сте сигурни, че летенето е за вас и малко се притеснявате опитайте полет с мотo делтапланер.

Напишете Вашето ревю