DVD + Подарък Прелет с Парапланер

За тези, които желаят да се задържат по-дълго във въздуха, да докоснат облаците, да прелетят над върхове и дерета. Това е най-близкият до природата начин на летене и усещането да се рееш в небето свободен като птица е несравнимо. От пасажера се изисква минимално усилие - затичване и/или няколко крачки при излитането и кацането. За останалото ще се погрижи пилотът, а ако условията го позволяват може и да поуправлявате.

Подаръчният пакет включва:
1. DVD диск
с авторски фотографии и видео, които ще Ви въведат в света на ултралеката авиация и ще ви запознаят с различните видове летателни апарати.
2. Подарък ваучер за прелет с парапланер с валидност една година от датата на закупуване на подаръчния пакет.

Дългият срок на валидност Ви дава възможност да направите този чудесен подарък за Коледа, а да се ползва през лятото. Изборът кога да лети прави ползвателят!

Осигурени са:
1. Необходимата летателна екипировка и пилот-инструктор, който ще управлява.
2. Инструкции на място преди излитането.
3. Полет с продължителност около 40-50 мин. Излитане. Набиране на височина в “термики” (издигащ се топъл въздух), планиране, търсене и кръжене в следващия термичен поток и т.н. Кацане.


Към този пакет можете да добавите още:
1. Видеозаснемане на полета
- с видеокамера ще се заснемат части от вашия полет и в последствие кадрите ще бъдат обработени и монтирани професионално с музикален фон и надписи. За да покажете на приятелите как се забавлявате - 50лв.
2. Луксозен фотоалбумсъдържащ повече от 200 въздушни фотографии, запечатали красотата на България. Чудесно допълнение и оригинален подарък за ценители на фотографското изкуство с цена в книжарниците - 59лв. Нашето предложение - 35лв.

Прелети с парапланер се изпълняват на Сопот всеки уикенд, като най-подходящо е времето от началото на май до края на септември. Метеорологичните условия са много важни за продължителността и височината на полета.

Забележка: Цената на пакета е за един и в нея не влизат транспортни разходи. До мястото за излитане пасажерът трябва да дойде за собствена сметка.

Как се ползва ваучера може да видите на бутон "Условия за ползване".

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

DVD + Подарък Прелет с Парапланер

DVD + Подарък Прелет с Парапланер

Стигнете до облаците и прелетете километри само с помощта на природните сили. Свободни като птиците.

Напишете Вашето ревю